Menú per grups (34€)
.
PLATS A COMPARTIR: (per cada 4 comensals)
- Amanida de tomàquet blau o virolat, amb mozzarella de Búffala i vinagreta d’alfàbrega
- Pernil ibèric de gla amb pa amb tomàquet i pa de vidre
- Patates “a lo pobre”
- Carpaccio de salmó amb tomàquet i olivada
- Calamars a l’andalusa amb toc de cítrics
- Torradeta d’escalivada amb anxoves de l’escala
SEGONS A TRIAR:
- Bacallà a la musselina d’alls dolça sota capa de pebrots del piquillo
- Entrecot de vedella de 300grs amb la seva guarnició
- Paella de marisc amb gamba roja
LES POSTRES A TRIAR:
- Pastís de formatge
- Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla
- Meló o síndria del temps
- Flam de vainilla casolà
- Sorbet de llimona
- Bola de gelat de turró o xocolata
BEGUDA A TRIAR:
- Cervesa, refresc o aigua
——– - Vi negre Clos de Nit Criança D. O. Montsant
- Vi blanc Castell de Fades D. O. Conca de Barberà
——– - Cafè o infusió