
Menú per grups (30€)
.
PLATS A COMPARTIR: (per cada 4 comensals)
- Amanida de tomàquet blau o virolat, amb mozzarella de Búffala i vinagreta d’alfàbrega
- Pernil ibèric de gla amb pa amb tomàquet i pa de vidre
- Calamars a l’andalusa amb toc de cítrics
- Carpaccio de bou amb parmesà
SEGONS A TRIAR:
- Bacallà a la musselina d’alls dolça sota capa de pebrots del piquillo
- Entrecot de vedella de 250grs amb la seva guarnició
- Fideuà de marisc amb gamba vermella
LES POSTRES A TRIAR:
- Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla
- Pastís de crema catalana
- Coca de Llavaneres
- Bola de gelat o Magnum
BEGUDA A TRIAR:
- Cervesa, refresc o aigua
——– - Vi negre Clos de Nit Criança D. O. Montsant
- Vi blanc Castell de Fades D. O. Conca de Barberà
——– - Cafès o Infusions
.