CAMPUS D’ESTIU 2024

AMPLIEM INSCRIPCIONS (FINS EL 24 DE JUNY!!!).

.

.

Benvolgudes famílies

.
Esteu preparats/des per gaudir d’un casal únic?
Aquest estiu, podràs continuar practicant i millorant el teu estil de pàdel en un entorn incomparable a l’aire lliure i gaudir de la piscina d’aigua salada del nostre club.
.
Això permetrà obtenir unes jornades d’esbarjo estiuenc ben refrescants, barrejades amb altres activitats multi esports, com gimcanes, volei i futbol platja, màgia, ping-pong, bàsquet, waterpolo, tallers, i, per descomptat, el pàdel, on aprofundirem amb totes les seves vessants del procés d’aprenentatge (iniciació, tecnificació, perfeccionament i competició).
.
El període d’inscripcions ja és obert. Oferim un 5% de descompte per a germans, i un 5% de descompte per si formalitzes la inscripció per a 3 setmanes o més. Tots els descomptes son acumulables.
.
Prepareu la pala, el banyador, la tovallola no us deixeu la crema solar, perquè el campus d’estiu de Can Prat Pàdel Club és a punt de començar.

.

.

AMPLIEM INSCRIPCIONS FINS EL 24 DE JUNY!!
INSCRIVIU-VOS AQUÍ:

  NOM I COGNOMS NEN/A

  DATA DE NAIXEMENT NEN/A
  La data de naixement s'ha de seleccionar al calendari, o si es vol anar més ràpid, introduir-la manualment amb el format dd/mm/aaaa

  TELÈFON NEN/A (si no en té, deixar-ho en blanc)

  NOM I COGNOMS PARE, MARE o TUTOR LEGAL

  EMAIL PARE, MARE o TUTOR LEGAL

  TELÈFON PARE, MARE o TUTOR LEGAL

  SETMANES (marca tantes com sigui possible)

  Horari

  OBSERVACIONS