Menú per grups (35€)

.

PLATS A COMPARTIR: (per cada 4 comensals)

  • Amanida de tomàquet blau o virolat, amb mozzarella de Búffala i vinagreta d’alfàbrega
  • Pernil ibèric de gla amb pa amb tomàquet i pa de vidre
  • Les nostre braves El Tastet
  • Calamars a l’andalusa amb toc de cítrics
  • Escalivada amb anxoves de l’escala

SEGONS A TRIAR:

  • Bacallà a la musselina d’alls dolça sota capa de pebrots del piquillo
  • Entrecot de vedella de 250grs amb la seva guarnició

LES POSTRES A TRIAR:

  • Coulant de xocolata calenta amb gelat de vainilla
  • Pastís de crema catalana
  • Coca de Llavaneres
  • Bola de gelat o Magnum

BEGUDA A TRIAR:

  • Cervesa o refresc
    ——–
  • Vi negre Clos de Nit Criança D. O. Montsant
  • Vi blanc Castell de Fades D. O. Conca de Barberà

.

INCLOU: Aigua i cafès o infusions