Menú Copa Lliga 14
Dissabte 27 de maig (25€)
.
PRIMERS A TRIAR:
- Amanida de tomàquet, ceba, tonyina i olives.
- Ensalada russa amb torradetes.
- Espàrrecs verds a la brasa amb romesco.
- Gazpachuelo andalús amb pa torrat i les seves verdures.
- Calamars a l’andalusa.
SEGONS A TRIAR:
- Bacallà amb samfaina.
- Mandonguilles amb sèpia.
- Fideuà amb gambeta i all i oli.
- Hamburguesa a la brasa al plat amb patates fregides.
- Botifarra a la brasa amb guarnició.
- Pollastre a la brasa amb guarnició.
- Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició (+3 euros).
- Ploma ibèrica a la brasa amb guarnició (+3 euros).
LES POSTRES A TRIAR:
- Fruita del temps (síndria o meló).
- Pastís de formatge.
- Tarta de Santiago.
- Torta Fragola.
- Coulant de xocolata amb gelat de vainilla.
- Bola de gelat de xocolata, torró o vainilla.
BEGUDA A TRIAR:
- Cervesa, 2 copetes de vi, refresc o aigua
.
.
INCLOU: Pa del dia